Tuesday, 26 February 2013

DVR GPS Camera

Antara tindakan yang efektif untuk merakam perjalanan anda dengan maxsym adalah dengan menggunakan perakam video.

Sebenarnya, banyak kebaikan yang boleh kita dapat dengan pemasangan perakam video ini, antaranya ialah merakamkan sesuatu detik, sebagai contoh kemalangan ataupun log perjalanan yang dilakukan.

Kini, pelbagai jenama kamera jenis DVR (Digital Video Recorder) boleh didapati di pasaran. Dari jenama yang menawarkan rakaman biasa hinggalah yang lebih teknikal merakamkan dalam format HD (High Defination) hingglah kepada model yang menawarkan rakaman video yang turut memaparkanmaklumat tambahan seperti kelajuan, lokasi dan lain-lain lagi.

Antara jenama yang terkenal ialah Go Pro buatan Amerika Syarikat dan juga banyak lagi jenama lain.

Klik Sini Untuk Maklumat LanjutDi Malaysia, banyak kamera buatan dari China dan Taiwan juga membanjiri pasaran tempatan. Pelbagai jenis spefikasi ditawarkan dengan harga yang berpatutan di antara RM150-RM500.

MRM kali ini, mahu memperkenalkan kamera GPS DVR buatan Taiwan yang begitu ringkas dan mudah dipasang tetapi memiliki pelbagai ciri-ciri tambahan seperti GPS (Global Positioning System) logging location dan juga kelajuan.

Genius DVR-GPS300 adalah kamera DVR dilengkapi chip GPS yang mampu merakamkan perjalanan kenderaan anda disamping memaparkan kelajuan serta lokasi mengikut jejak GPS

                                        

Klik Sini Untuk Makumat Lanjut

Anda hanya perlu memasangnya di handle Maxsym dan ia begitu mudah untuk digunakan, hanya tekan sekali untuk menghidupkan kamera dan merakam, tekan sekali lagi untuk mematikan kamera berkenaan.


No comments:

Post a Comment